Novetats del Centre

Curs Iniciació a l'Escalada en Roca Nivell 2

El Centre Excursionista de Badalona organitza un curs d'iniciació a l'escalada de nivell 2, des del 21 de maig al 18 de juny.

Els objectius del curs son
  • Aconseguir l'autonomia necessària per poder escalar en cap de corda vies de més d'un llarg equipades.
  • Coneixement del material necessari per l'escalada i la seva utilització.
  • Conèixer clarament les diferències entre assegurament estàtic (automàtica, semiautomàtica, ... ) i dinàmic, i saber aplicar el més adient en cada cas ja sigui pel primer o el segon de la cordada.
  • Conèixer el perfecte muntatge de reunions, tipus i aplicacions.
  • Retirada de les vies amb garanties de seguretat.


A aquest enllaç hi trobareu tota la informació necessària

Font: Centre Excursionista de Badalona

Cicle de sortides de senderisme 2018-19

Ja hi ha programades les sortides de senderisme per a aquesta temporada.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

El Centre proposa un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. I a aquesta secció es tracta d'activitats guiades per un tècnic qualificat per a fer-ho, per això tenen un cost per qui s'hi inscrigui.

Els participants a les activitats programades hauran de complir amb els requisits mínims i indispensables per a cada activitat i hauran d'estar federats o bé disposar d'una assegurança per l'activitat en concret (en aquest cas el Centre la pot facilitar). És recomanable fer-se l'assegurança a principis d'any amb la finalitat d'amortitzar-la el màxim possible. A la secretaria del Centre us n'informaran.

A la pestanya de programació hi trobareu la llista de sortides programades

Font: Centre Excursionista de Badalona

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font: Centre Excursionista de Badalona