Centre excursionista de Badalona

El Centre Excursionista de Badalona és una entitat que té com a principal activitat l'excursionisme entès com una manera de conèixer i gaudir de la natura en tots els seus aspectes.

La nostra entitat prové de l'Agrupació Excursionista de Badalona, fundada el més de juny de l'any 1925 i tancada després de la guerra civil. Es refundà l'any 1951 amb el nom actual CENTRE EXCURSIONISTA DE BADALONA.

Les principals activitats que hi fem són excursionisme, senderisme, escalada, alpinisme, esquí de muntanya, BTT i cultura.

L'any 2000, l'entitat commemorà el seu 75è Aniversari, i com a cloenda realitzà l'edició d'un llibre que desvetlla la trajectòria dels anys de l'Agrupació. El Centre ha estat guardonat en aquesta celebració, per la Federació d'Entitats Excursionistes de Catalunya i pel consistori de l'Ajuntament de Badalona.

Fer-se soci Ser soci de l'entitat dóna dret treure's a la tarja federativa de la FEEC amb la possibilitat de tenir reciprocitat amb la FEDME i tots els aventatges a nivell d'assegurança, descomptes a refugis, botigues, etcètera; possibilitat de fer cursos tutelats per monitors de la FEEC; accés a la informació bibliogràfica i cartogràfica del CEB; gaudir del local que tenim amb zona WI-FI i ordinador per a consultes; sala de projeccions de lliure utilització i servei de secretaria per a gestionar qualsevol tipus de sortida de muntanya. La llicència federativa només se la poden treure les persones que son sòcies d'una entitat federada, i té uns quadres de prestacions i preus que estableix la FEEC.

Les quotes per al 2016 son:

Adreça: C/ de la Costa, 13, 08911 Badalona

Telèfon: 93 389 43 97

Horari de secretaria: dimarts i dijous de vuit a deu del vespre

Correu electrònic: cebadalona@cebadalona.org