Novetats del Centre

Entrada al Centre per obres

L'Ajuntament està fent obres al C/ de a Costa; durant un temps l’entrada al CEB es farà pel C/Sant Sebastià.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 16 de març

Cicle de Projeccions 2018 hivern-primavera

El proper dijous 15 de març a les 21:00 Indonèsia en bicicleta
Per Núria Gómez i Pep Montes

Una viatge de descoberta a través d’un país captivador que ofereix una diversitat cultural, paisatgística i d’aventura difícil de trobar en un espai de poc més de 1000 kilòmetres de recorregut sobre les dues rodes de les nostres bicicletes.

Ascensió a volcans en actiu com el Rinjani (3726 metres) a l’illa de Lombok. Snorkel amb mantes ratllades a Nusa Lembogan, i tortugues marines a Gili Air. Visites a temples hinduistes i budistes a Java i Bali. Tot envoltat d’arrossars i boscos tropicals son alguns dels atractius que ens han captivat durant la nostra estada a Indonèsia durant l’estiu del 2017

Font:Cicle de projeccions

Data:dijous 15 de març

Cicle de sortides d'esquí de muntanya

Aquest any us presentem la tercera edició del cicle de sortides d'esquí de muntanya. Recordeu que com passa amb el cicle de BTT
  • Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant.
    • Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.
  • Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 24 de novembre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font:Centre Excursionista

Data:divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 12 d'octubre

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 09 de febrer

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
dijous 05 d'abril Assemblea ordinària A les 20h00 en primera convocatòria i a les 20h30 en segona.
diumenge 08 d'abril Cicle de Senderisme El Pont Quebradís (Solsonès) **
dissabte 14 d'abril Cicle d'esquí de muntanya Dissabte i diumenge. El Pic de Tempestats ***
dissabte 21 d'abril Cicle de BTT Dissabte i diumenge. Serra de l'Albera **
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

6a sortida cicle BTT 2017-18. L'Argentera i el Priorat


Pujant a la serra d'Argentera
El parc eòlic de la serra d'Argentera
camí no gaire ciclable de baixada al poble d'Argentera
Recuperant forces, i son, a Argentera
dalt la serra de Pradell
baixada divertida a Pradell de la Teixeta
Pradell de la Teixeta
sopar a Mas d'en Llop
L'elegància del betetista i de l'entorn del Priorat
travessant el riu Siurana
acostant-nos al Montsant
la Cartoixa d'Escala Dei, al peu del Montsant
mirador dalt del Montsant
fins i tot els pros han d'empènyer la bici
una mirada enrere
dia primaveral al Priorat
gran panoràmica sobre el Priorat, des de dalt el Montsant
GRAN cap de setmana a Falset. En primer lloc destacarem l'extraordinària hospitalitat dels amics falsetencs que farà inevitable que tornem sovint per aquelles contrades. Així mateix les dues pedalades realitzades, preparades d'antuvi amb detall, van tenir tots els ingredients necessaris per poder gaudir intensament de la BTT: paisatges, tota mena de camins i pistes, desnivells, duresa... El bon ambient entre els integrants van permetre anar sortejant les dificultats de tota mena que van anar sorgint.

El dissabte ens vam enfilar al parc eòlic de la Serra d'Argentera per descendir per un camí, que la nevada de feia uns dies l'havia fer extraordinàriament difícil de passar,doncs les branquetes punxegudes de gatosa s'havien abaixat fins el nivell del terra. Va ser una hora llarga on, tanmateix, no van haver intents seriosos d'amotinament. En arribar al poble d'Argentera vam recuperar forces per enfrontar-nos amb les duríssimes rampes que ens esperaven per tornar a pujar a la serra, assolir el coll de la Teixeta i enfilar-nos al damunt de la carena. Un divertit corriol ens situà a Pradell de la Teixeta i encara vam haver de lidiar amb rampes molt dretes en el bosc de Sentius, d'on vam baixar per una pista molt pedregosa i, després per una entretinguda riera fins a Falset.
Van ser 41 Km intensos i gairebé 1400 m de desnivell acumulat.

El diumenge uns quants vam sortir pedalant de Falset per ajuntar-nos a Gratallops amb els que havien preferit escurçar la ruta, fent-hi cap en cotxe. De Gratallops pujàrem a l'ermita de la Consolació, amb bons balcons sobre la serra del Montsant, per dirigir-nos després cap a Escala Dei i fer una llarga pujada pel camí dels Cartoixans fins al damunt de l'extrem occidental del Montsant. El descens pel camí de l'Empedrat, tècnic i entretingut, ens situà al pontet romà de Cavaloca, d'on vam haver de remuntar a peu per anar a sortir a la carretera de Viliella, que no agafàrem pas (faltaria més!). El tram per pistes i camins a Viliella Baixa tampoc va ser regalat. A partir d'aquí, per raons logístiques, vam haver de continuar per carretera cap a Gratallops i Falset.
Van sortir 58 Km i uns 1700 m de desnivell acumulat.

D'una o altra manera han protagonitzat aquest cap de setmana: Joan Carles Altiol, Anna Llop, Francesc Xavier Capafons, Carme Urgell, Eduard Villares, Jaume Tejedor, Miquel Femenia, Núria Gómez, Enri Codina, Pere Estapé, Fede Casanovas, Quim Balaguer, Marta Borràs i Manel García.
Fotos: Enri, Marta i Manel
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç