Novetats del Centre

Cicle de senderisme

Aquest proper diumenge dia 27 de maig anirem cap a la Serra de l Ardenya i el Massís de Cadiretes.

Interessant sortida per descobrir aquests paratges que queden entre La Selva i el Baix Empordà.

Caminarem per pistes forestals i senders farcits de pinedes i d'alzines sureres. Tot passejant ens trobarem amb indrets amb passat megalític com els menhirs, els para dòlmens i altres vestigis prehistòrics. Ascendirem en el Puig de Cadiretes; que és un dels anomenats cent cims i punt més àlgid de tot el Massís. Dalt de tot del cim gaudirem d'unes vistes privilegiades del Gironès, La Selva, el Montseny, la Costa Brava i la Mar Mediterrània.

Hores de marxa: unes 6h aproximadament amb parades incloses.
Desnivell: uns 600m aproximadament.
Nivell tècnic: baix/mig.

Preu Socis Ceb : 12€
Preu No Socis : 17€
És obligatori tenir la llicència federativa de la modalitat en Senderisme. Sinó s'està federat; a la Secretaria del Centre posem a disposició la llicència temporal per 5€.

Font:Centre

Data:diumenge 27 de maig

Crida per la recerca de fotos antigues de les ermites

Estem creant un fons de fotos històriques de les tres ermites (Sant Climent, La Miranda i Sant Onofre). Fem una crida a tota persona que pugui col·laborar en la recerca i en l'aportació d'imatges o documentació per ampliar aquest fons


Foto de l'ermita de Sant Climent cedida pel fotògraf Jordi Seguer guanyadora d'un premi de fotografia l'any 1993

Font:Secció de Patrimoni Històric

Data:dissabte 12 de maig

Curs d'escalada de nivell 2

Des del 15 de maig fins al 3 de juny es farà un curs d'escalada de nivell 2.

L'objectiu és aconseguir l’autonomia necessària per poder escalar en cap de corda vies de més d’un llarg equipades.

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que siguin autònomes en vies d’un llarg de corda (assolit el curs de nivell I) o que demostrin tenir un nivell equivalent. Cal una condició física normal i no patir vertigen.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dimarts 10 d'abril

Més informació

Entrada al Centre per obres

L'Ajuntament està fent obres al C/ de a Costa; durant un temps l’entrada al CEB es farà pel C/Sant Sebastià.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 16 de març

Cicle de sortides d'esquí de muntanya

Aquest any us presentem la tercera edició del cicle de sortides d'esquí de muntanya. Recordeu que com passa amb el cicle de BTT
  • Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant.
    • Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.
  • Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:divendres 24 de novembre

Cicle de senderisme 2017-2018

Aquest és el calendari del cicle de Senderisme de la temporada 2017-18

Us hi esperem

Font:Centre Excursionista

Data:divendres 13 d'octubre

Cicle de sortides en BTT 2017-18

Us presentem la tercera edició d'aquest cicle de sortides en BTT; ben assentat al calendari del Centre.

Us proposem un calendari d'activitats i uns itineraris, així com el suport logístic necessari per organitzar-les. En cap cas, però, es tracta de cursos ni activitats guiades i no es designa a cap persona responsable del grup participant. Per cursos d'aprenentatge el Centre Excursionista de Badalona ja té propostes específiques programades amb els seus instructors destinats.

Hi haurà sortides de tots els nivells i de 1 o de 2 dies. Sempre us haureu d'inscriure a través del nostre web per saber quants serem i poder-les planificar correctament.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 12 d'octubre

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona

Data:dijous 09 de febrer

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
dissabte 26 de maig Cicle de BTT Alta Garrotxa */**
Ja us hi podeu inscriure a la secció de BTT
dissabte 26 de maig Grup dels Climents Sortida número 100
diumenge 27 de maig Cicle de Senderisme Serra de l'Ardenya (Baix Empordà) */**
dissabte 09 de juny Endimoniada L'endimoniada de Badalona
Edició de 2018
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

Els sis colls d'Airoto


Feia temps que volíem visitar el refugi lliure d’Airoto i les seves solitàries valls. A l’estiu és un lloc amb grans pedregams que li cal una gran innivació per ser esquiable. La gran quantitat de neu que tenim aquesta temporada ens ha donat l’oportunitat.
Sortim del port de la Bonaigua amb els esquís als peus i anem de travessa per la ruta anomenada “Els sis colls d’Airoto”. Una successió de valls i colls en un continu posar i treure pells. Colhada Montanhon, Tuc de la Cigalera, estany Pudo, coll Garrabea, estany del Rosari, Plans Isavarre, coll sud del Serrat , estanys i refugi d’Airoto.
Dormim al refugi i el diumenge tornem pel coll de Moredo i pugem al Tuc de Bonavé (2720 m), el gran vigia de la zona. Malgrat el seu nom que ens feia pensar en un pic amable i “bon jan”, finalment va resultar molt laboriós i exigent. Esquí + Alpinisme.
Mireia i Cèsar.-
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç