Novetats del Centre

Curs d'escalada de nivell 1

Durant tot el més d'octubre es farà un curs d'escalada de nivell 1.

L'objectiu és formar els alumnes amb tots els coneixements necessaris per poder escalar vies equipades d’un llarg amb total seguretat i autonomia.

Aquest curs va dirigit a aquelles persones que volen iniciar-se en l'escalada en itineraris equipats. Cal una condició física normal i no patir vertigen.

La inscripció s'obre el dia 4 de setembre.

Font:Centre Excursionista de Badalona

Més informació

Sortides del Climents

A partir de l'any 2000 el Grup CLIMENTS del Centre ve organitzant mensualment una sortida per donar a conèixer la geografia de casa nostra per mitjà d'excursions de fàcil recorregut.

Els itineraris seleccionats no requereixen una excessiva preparació física per part dels participants i són aptes gairebé per a tothom

Si en voleu veure una mostra, podeu veure l'article de la sortida número 80

Font:Centre Excursionista de Badalona

Properes activitats programades

Data Activitat Descripció
divendres 28 de setembre Grup dels Climents Sortida número 103 El Castell de Gurb
dimarts 02 d'octubre Curs d'escalada en roca Comença el curs d'escalada en roca
dijous 04 d'octubre Curs d'escalada en roca Darrer dia per la inscripció al curs d'escalada en roca de nivell 1.
Més activitats programades

Una de les darreres piades publicades

Veieu la piada a pàgina completa

Nordend (4609m)+Ludwigshöhe (4341m)


Amb el Paco Justícia pugem el Nordend (4609 m), el solitari veí de la Punta Dufour. Sortim del refugi Monte Rosa i seguim la seva via normal fins el plató superior. Aquí ens endinsem per la tortuosa glacera fent grans marrades per salvar les esquerdes que ens anem trobant fins arribar el coll Silversattel. Remuntem la característica aresta amb cornises, molt llarga i exposada, que ens diposita al peu de les darreres dificultats rocoses abans del cim.

Dos dies més tard pugem el Ludwigshöhe (4341 m) casi com un premi de consolació, després que una caiguda de seracs al peu de la cara nord del Liskamm ens avisés que aquell no era un bon dia per intentar-ho.

Cèsar
Des del Centre tenim una llista de correu per enviar-vos la informació que rebem a la nostra adreça, i que pensem que pot ser d'interès divulgar; o la informació del propi Centre. Podeu apuntar-vos a la llista a aquest enllaç