Ressenyes d'activitats de la secció de bicicleta tot terreny

Serra del Maestrazgo - PeñagolosaData:diumenge 04 de novembre de 2012

Benassal - Vistabella. Pep Montes
Benassal - Vistabella. Pep Montes
Benassal - Vistabella. Pep Montes
Peñagolosa al fons. Pep Montes
Cim del Peñagolosa. Pep Montes
Sant Joan de Peñagolosa. Pep Montes
Sant Joan de Peñagolasa - Puertomingalvo. Pep Montes
Puertomingalvo. Pep Montes
En direcció a Morella. Pep Montes
Morella. Pep Montes
Morella. Pep Montes
Núria i Pep. Peñagolosa
Aprofitem el pont per fer una incursió a les serra del Maestrazgo. Tot i la improvisació total acabem gaudint d’una ruta immillorable.

Dijous 1 de novembre arribem a Benassal, punt de partida de la ruta.

Divendres 2, amb l’ajuda d’un track del wikiloc: Benassal – Vistavella – Sant Joan de Pañagolosa. Etapa d’uns 46 km i 1100 metres de desnivell. Decidim pernoctar a l’ hospederia del santuari, el que ens deixa temps per pujar al Peñagolosa, 1813 metres, cim mes elevat de la província de castellò i segon de la comunitat valenciana.

Dissabte 3: Sant Joan de Peñagolosa – Puertomingalvo- La Iglesuela del Cid – Cinctorres – Morella. Etapa llarga i dura de 98 km i 1600 metres acumulats. Excepte els primers 25 km de pista, la resta transcorre per carreteres secundàries molt pintoresques. Tot i que el dia s’aixeca plovent, al cap d’unes hores el sol permet oblidar l’enfangada matinera. Arribem a Morella cap a les 17 hores, amb temps suficient de gaudir del poble i fer una visita a un vell amic.

Diumenge 4: Morella – Benassal. Sortim sota una fina pluja. Parem a visitar Ares, al cap damunt del coll d’Ares. 48 km i 750 metres acumulats.

Àrea sorprenent pel seu paisatge i pobles pintorescs i ben conservats/restaurats. Força possibilitats per dissenyar-hi rutes de btt o carretera. El tràfic és escàs.Núria i Pep


AnteriorSegüent
Per Terres d'en SERRALLONGA Cresta Tío María y ferrata Cágate Lorito