Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

RiglosData:dissabte 04 de maig de 2013

Peu de Via
primeres tirades .Foto feta desde el Pison
Segona tirada
Foto feta desde la segona reunio
Tram de 6b
3 llarg
idem
Cordada alemanya a la tercera tirada
sense paraules
sisena tirada
pas entre dos blocs a la setena tirada
cim punta Mateo
Parras
via SE
idem
Entrada directa a la normal
segon llarg
Tercer llarg
L´ultim
cim
ultim rapel del cao de setmana
Tots els components de la sortida a Loarre
Aquest cap de setmana la colla dels Parras marxem a Riglos. Escalem dissabte i diumenge amb un temps genial.L'ambient de Riglos es impressionant i es respira escalada per tot arreu.

El primer dia repartim en dos grups .Uns anirem a fer unes vies al Mallo Colorado i els dos Joses marxem cap al Fire a fer 'la Galletas' de 310m. 6b maxim obligat V+ i on es faran faltar unes dotze cintes + un joc de tascons(nosaltres portàvem tricamps) ,el semàfor d´aliens i els camelots mitjans 0,75 i 1.

La via te dues parts ben diferenciades , la primera va ha trobar el Camí mes fàcil intentant evitar les típiques panxes rigleres per arribar a la xemeneia que separa amb dos puntes aquests Mallo. I que esta bastant ben equipada amb Parabolts ,però a la que hi ha que escalar entre ells. Nosaltres empalmen les dues primeres tirades i les dos següents

La segona Part es tota per xemeneia, els parabolts desapareixen i només trobarem bagues en ponts de roca en els passos claus de les tirades però on podrem posar alguna assegurança entre aquestes.La via finalitza a un coll que separa les puntes Mallafré i Mateo a la que accedim amb un llarg de 20m de V equipada amb amb parabolts. Molt bona via en conjunt i mes si es el primer cop que s'escala per aquests paratges.

Diumenge anem tots a L'agulla Roja, uns marxem a fer la Sur Este i els altres a la Normal a la cara nord d'aquesta agulla.Via de 120 m IV+ màxim i obligat encare que per error en fico a L'entrada directa que surt 6a+ obligat 6a. Maca via de grau assequible i bon equipament, llàstima que es la baixada de ràpels de l'agulla i on si no son matiners, com nosaltres, trobarem gent baixant amb caigudes de pedres incloses. a destacar el diedre del tercer llarg.

Cordada via Galletas: els dos Joses

Via Los kilos os sientan muy bien al Mallo Colorado : Sergi ,Monica i Cati

Via Victor Garcia: Juanan i Alex

Agulla Roja via SE: Sergi i Juanan. Jose i Cati

via Nornal: Alex, Monica i Jose.

Tambe ens van acompanyar a la sortida la Isa ,Lola i Monica petita.

AnteriorSegüent
Via Full Equip a la Codolosa Travessa Estós-Oô-Lliterola