Ressenyes d'activitats de la secció de senderisme

Pel nord de la Serra de l'ObacData:dilluns 13 d'octubre de 2014

Carena dels Enrics
El Paller de Tot l'any enmig de les boires
Matarodona
Diumenge passat pintava insegur, però tot i que plovisquejava quan vam sortir de Badalona, ens vàrem animar a perdre’ns una mica per les valls més amagades de la Serra de l’Obac, al costat de Sant Llorenç del Munt.

Vam sortir de l’aparcament de l’Alzina del Salari i durant 2 hores llargues i ràpides vam cavalcar per una carena, no sempre evident, fins al Mas de Matarodona. Pel camí vam travessar el grau de Mura amb unes bones restes de camí empedrat, la carena dels Pins Recargolats amb troncs retorçats de formes inversemblants, la Pinassa de les Tres Branques, el Turò de Malpàs, i al final la magnífica masia de Matarodona, deshabitada però en bon estat de conservació.

Hem d’agrair el guiatge de dos veterans muntanyencs de Terrassa que al començament ens van acompanyar per aquells enrevessats corriols.

El premi va ser la solitud absoluta d’aquells paratges comparada amb la massificació boletaire que hi havia als voltants dels aparcaments al llarg de la carretera on teníem el cotxe.

Vam seguir aquest itinerari gràcies al llibre “El Massís de Sant Llorenç del Munt “ de Manel Cajide d’Edicions Azimut.També es pot seguir parcialment a http://excursionisme.wordpress.com/2007/10/26/turo-del-malpas/ruigMartí Montanyà i Joan Talarn


AnteriorSegüent
La Travessa Salvatge de Montserrat.- Roca Salvatge - Serra de l'Obac