Ressenyes d'activitats de la secció de senderisme

GR 92 de Palamós a TamariuData:diumenge 03 de desembre de 2006

Arribant a la Cala Estreta. Joan Talarn
En sortida col·lectiva del Centre varem recòrrer aquest preciós tram del GR 92 que passa arran de mar pels pocs espais verges que encara queden de la Costa Brava.

En total 12 caminants que gaudirem d'unes 5 hores de passejada per fer els 19 kms aprox.. Com és natural les parades varen sovintejar per escoltar les explicacions del Salvador i la Montse, naturals de Palafrugell i bons coneixedors del terreny i també per fer moltísssimes fotos en els molts miradors que hi ha i que obligaven a ralentir el pas sovintDeixarem els cotxes a la Cala Fosca de Palamós i quasi sempre varem seguir el GR, que està molt ben senyalitzat. Passat el pobe ibèric de Cala Castell, prenguerem la variant arran de mar cap a les Cales Estreta i Crit d'una gran bellesa i solitud.

Després, per terreny civilitzat i en alguns trams molt urbanitzat, fins a Calella de Palafrugell, LLafranc i el Far de Sant Sebastià.

Des d'allà dalt, l'última porció totalment marina arran d'aigua per la Cala Pedrosa, la Musclera i Tamariu. A Tamariu en Salvador hi havia deixat el seu tot terreny i ens va regalar un fi de festa traslladant-nos a tots 12 (semblavem un cotxe-pastera) per camins rurals fins al punt de sortida.

AnteriorSegüent
Via Teletak al Cap del Ras al Montsec d'Ares HAMPI - LA INDIA