Ressenyes d'activitats de la secció de bicicleta tot terreny

Cicle de BTT. Una ruta de vertigen: dels Cingles de Bertí a BadalonaData:diumenge 06 de març de 2016

L'elegància de la pedalada de la Raquel
En David i l'Eduard, fent circ al damunt dels penyasegats
L'Eduard ben somrient però no les tenia totes!
El grup al damunt dels Cingles
Pel camí dels Cingles de Bertí
Pont d'accés a Sant Miquel del Fai
Sant Miquel del Fai, bressol dels domingueros de Catalunya
El passeig dels plàtans a Gallecs
Calçotada a Gallecs
Al damunt del buit
Tot el grup a punt d'iniciar la sortida a l'estació de Centelles
Des de Centelles ens vam enfilar fins l'altiplà septentrional del Cingles de Bertí. Resseguim tots els cingles, per un camí de vertigen per sobre dels penya-segats, fent nombroses parades per contemplar el panorama i el buit que s'obre a sota. Un de nosaltres té una caiguda en el lloc menys adient per fer-ho, però, afortunadament, tot queda en un gran ensurt. Ja per pista, hem superar una molt dura rampa i baixem fins a a St Miquel del Fai, on al costat del monestir, i contemplant els salts d'aigua, descansem i mengem. També, diuen, que algú compra l'enganxina, (que encara venen!) on posa "St Miquel del Fai" i, que anys enrere, portàvem multitud de vehicles de "domingueros" catalans.

Arribem per carretera a St.Feliu de Codines i a partir d'aquí fem un ràpid tram per pistes i camins divertits fins arribar a l'espai rural protegit de Gallecs. A la plaça de l'ermita de Santa Maria fan una gran calçotada popular. Hem de marxar ràpidament perquè no reïxis un intent de motí promogut pels calçotaires del grup. Travessem Mollet per carril-bici i seguim pel costat del Besòs . El vent bufa moderadament en contra i alguns dels components del grup premen bé les natges i roden, donant-se relleus, a tota velocitat, mentre d'altres s'ho prenen amb més calma. Finalment arribem a la desembocadura ben eufòrics, en haver completat una ruta llarga, divertida, força variada i amb molt bon ambient.

distància: 77 Km; desnivells: +900 m, -1400 mHem participat 15 persones: Eduard Villares, Carme Urgell, Raquel Subirats, David Neira, Xavi Serrano, Jaume Tejedor, Núria Gómez, Paco Ferreño, Manel Orbay, Jordi Sancho, Jordi Sabater, Martí Montanya, Manel Ferrer, Joan i Manel García


AnteriorSegüent
TURÓ DE LES SOLANES SERRA CAVALLERA