Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Francesc Casanoves i Pera als Plecs del Llibre de MontserratData:diumenge 07 de gener de 2007

jo amb cara de circumstàncies, jeje/cabres/els plecs
Via oberta per membres del centre(Joan Pera , Francesc Sunyol, Marc Peñaranda i Miquel Pera) el 27/06/98, la qual jo ja l'havia fet feia ja tres anys ,però ara l'he repetit en solitàri ja que és un aspecte de l'escalada que volia experimentar.

La via és sobre un conglomerat excel.lent i molt ben assegurada amb espits, per aquest motiu hi vaig voler anar a practicar aquesta nova modalitat(nova per mi clar...).

La veritat és que com sempre vaig "pillar" una mica, entre que ara feia una temporadeta que no escalava gaire i que no m'aclarava amb la tècnica,em va semblar que fes una via de 400 m i en tenia 175 m.

Per assegurar-me vaig fer cas al company Martí(Preki)i ho vaig fer amb la placa gi-gi (de primer) i amb el croll (de segon), però com que jo no ho veia clar i fent servir consells del llibres anava amb una altre corda que m'assegurava amb nusos, bé només fins mitja via ja que era tan els lios que s'em feien les cordes i les enganxades dels bucles de corda que portava als \"bolos\" de conglomerat i també als mateixos espits de més avall, que vaig decidir lligar-me una corda a l'esquena i pujar amb una....molt millor això sí, més por.....

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
Tibidabo - Programa 41 Sostres Vies Sor Angustias de la Crú a la Monja i John Lennon a l'Escut de Montserrat