Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Vies Sor Angustias de la Crú a la Monja i John Lennon a l'Escut de MontserratData:dissabte 13 de gener de 2007

En Preki en la Monja i vàris instants en la muntanya màgica
Jornada de les que t'omplen el cor de joia i fascinació per la muntanya de Montserrat.Aquest cop ens vem dirigir amb el company Martí(preki) fins el racó màgic que és per mí els Frares Encantats.La idea era escalar tres agulles però al final en van ser dues i ja vem patir el suficient.

La Monja es troba en la capçalera del torrent del lloro just al costat d'aquest(foto), la qual vem escalar per la via 'Sor angustias de la crú':120m amb dificultat màxima de V+ i Ae(pas de bloc de ,en principi, 6b, però semblava més...) amb assegurament fixe d'algun burí i clau i enllaçàrem amb la Anglada-Vergés per arribar al cim(últim llarg: 6a i Ae bastant precàri).

De material vem fer servir algun clau falcat, aliens, friends fins al 1(camalot) , tascons i bagues llargues.

L'Escut està en el Serrat del Centenar just sota de la Nina i al costat de la Roca d'en Nadal també en zona màgica de Frares. Vem triar una via del Barrufets , la John Lennon:dos llargs en principi de grau màxim de V+, però la veritat és que ens va semblar més tirant al 6b que no V+, potser és que sóm molt poca cosa nosaltres....

La via està pràcticament equipada amb burins (vells i nous) i espits(novets)però vem posar algun cordino a merlet i algun friend. Per alguna info més:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
Via Francesc Casanoves i Pera als Plecs del Llibre de Montserrat Via LAPONIA, Montserrat