Ressenyes d'activitats de la secció d'esquí de muntanya

Sortida del cicle d'esquí a ColomersData:diumenge 02 d'abril de 2017

Aquesta vegada ha estat la sortida d'esquí de muntanya a la zona de Colomers. Malauradament, la meteorologia ens ha recordat que segueix sent la que mana.

Dissabte hem sortit del pàrking de la pista dels Banys de Tredós, no amb els esquís als peus com esperàvem, sinó a l´esquena. Al cap d'una estona ja els hem pogut calçar una mica abans d´arribar als Banys.

Hem seguit per la pista fins a la corba característica, on cal deixar-la i pujar primerament pels Planhets dera Losa i després en una curta pujada pel bosc fins la presa del Llac Major de Colomers. Tal com la previsió indicava com a possible, el "barret" de núvols impedia la visibilitat més amunt del llac. Arribada al refugi sense problemes, amb una nevadeta i vent que ja es començaven a notar.

Hem disposat del refugi només per a nosaltres, la qual cosa ens ha permès instal·lar-nos amb tota comoditat.

Després de nevar durant tota la nit, el diumenge s´ha aixecat igual que dissabte. Unes quantes deliberacions, i hem decidit tirar avall. Pensàvem que si les condicions ens donaven un respir, podríem intentar del Tuc de La Salana, més avall i en el camí de tornada. La meteo no ha volgut col.laborar i ens ha negat la possibilitat de pujar a aquest cim que ja coneixem d'altres vegades, sempre recomanable. La baixada pel bosc, encara que curta, ens ha permès aprofitar la nevadeta de la nit.

Tot i que no hem pogut arribar a fer l´activitat que volíem, no ha faltat en cap moment la companyonia i el bon humor. Aquests sí que han estat els vertaders triomfadors de la sortida.

Hi hem anat: Montse, Núria, Marta, Mònica, Quim, César, Pep, Paco, Xavi, José Mª, Jaume, Fede i Manel

AnteriorSegüent
7a sortida cicle BTT. Volta a les muntanyes de Prades LA CARENA DELS GINEBRES