Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Galeta Galàctica a la Roca de St.Cugat a la Plantació de MontserratData:diumenge 18 de març de 2007

Galeta Galàctica(un disc del Sisa)
Aquest Diumenge per fí vem enllestir la via amb en Martí, en la qual vàrem estar dues jornades més , la primera però, com ja indico en la corresponent piada vàrem tenir un problema tècnic amb l'espitador i vem aprofitar per fer una via també nova del costat mateix.

La via ha quedat força bé, amb un traçat lògic i sobre un excel·lent conglomerat(sembla que faci propaganda oi?).

Ha estat oberta per sota ,en lliure en els trams més assequibles i amb tots els inventillos possibles en els trams més difícils(ganxos, ploms, aliens, friends, merlets, falques i pitons).

El primer llarg és apoteòssic, de pura continuïtat i també amb alguns passos durets(sobre el 6b) però hi han descansos amb bons forats.Tot i així és massa dur actualment perquè jo el pugui encadenar, a en Preki li va sortir força bé, el que és bò és bò.

El segon llarg té el començament uns passos finets(6a+/6b) però amb les assegurances molt juntes(no com el primer llarg,jeje) i després les assegurances disten més però el grau també baixa(V/V+).La segona reunió és a l'alzina del cim.

Recomanaria portar un camalot verd (0.75) per arribar al primer 'seguro' el qual dista una mica, i un groc (2)pel segon llarg.Els ganxos poden anar bé si no ho veiem en lliure.

També vem muntar un ràpel al cim per poder baixar per la cara est, el ràpel existent és per la cara nord i si es volia baixar per la cara est s'havia de fer un altre ràpel pels aritjols molt incòmode o també fer un ràpel desde una alzineta però també et menjaves els aritjols, l'única pega és que trepitja el final de la via dels Masó (Conxita Garcia Pérez) així que demanem disculpes i si algú creu que està mal posat que el tregui, cap problema, la intenció era bona.

Animeu-vos a repetir-la companys, ara ja no hi ha excusa que és poca cosa ja que podeu fer el duet conxita-Galeta, jejeje...

Per més info: jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
tuc dera pincèla Mont Caro