Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via SAME al Contrafort de l'Ànec a Frares Encantats de MontserratData:dissabte 30 de juny de 2007

Martí i Joan Boter en 3er i 5è llarg/ Ressenya
Via amb una línia molt lògica i el·legant,amb un caire molt clàssic i suposo que seria força repetida si no fos per l'equipament que és bastant antic i la roca a trams trencadota. No és massa llarga però un es queda prou satisfet en els 120 metres d'escalada en fisura la qual es va eixamplant a mida que vas pujant fins la xemeneia disfrutona de l'últim llarg. Hem enllaçat el 1er-2on i 4rt-5è llargs ja que anàvem tres i així cadascú ha fet un llarg i penso que la cosa ha quedat ven repertida.

La via és semiequipada amb claus força antics(estaques), algun de nou , tacs de fusta i burins(algun millor que altre...).Hem utilitzat de material un joc de friends friends fins el 4(camalot), els aliens(micros), tascons i bagues per arbres.

Portàvem pitons ja que la ressenya ho marcava (8 variats) però no n'hem posat ni un, suposo que seria principalment per l'A1 del tercer llarg el qual he anat trempejant els passos en lliure (els altres dos han encadenat)i amb el material que hi havia i els friends/aliens n'hem tingut suficient, he trobat que els passos més difícils estàven força pitonats, això sí, és el llarg amb la roca pitjor...

El llarg més guapo potser el segon(6a), una fisura/bavaresa/diedre verticalota ,però faltaria que el fes més gent per sanejar-la un pèl.

Hem estat de 4/5 hores en cordada de tres.

Via força recomanable.

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
Via TIM o Pere Carner als ECOS de Montserrat balaïtous