Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via 'A donde vas bala perdida' a l'Asiàtica en els Frares Encantats de Montserrat



Data:dissabte 07 de juliol de 2007

Martí en el 2on, 3er i 5è llargs
Bona via que supera pel mig de la placa, el vertical mur de l'Asiàtica, la qual es realitza en escalada artificial excepte els dos últims llargs i els trams finals del 3er i 4rt llargs.

La via es troba poc equipada amb burins , alguns ploms i algun pitó(ara en té dos més ja que no els vàrem poder treure).

Són 180 metres d'escalada laboriosa en els quals vàrem tardar 11 hores!!, deu ni do...i on la dificultat màxima és de A3- en el segon llarg(contant el primer del Gran Diedre o Asiàtica) però potser sense tant de curro (vàris ploms posats)com el següent llarg A2+ el qual em vaig passar 2 hores llargues i em vaig fer un fart de clavar com un animal, jeje...

Vàrem utilitzar uns 15 pitons variats(V's de totes mides però principalment llargs, plans de llargs i curts), un bon assortit de falques, 2 ploms, algun ganxo(petit i mitjà), algun friend mitjanet, algun alien , 15/20 cintes,dos pedals per persona i una baga (de les obres) improvisada de guíndola que va anar de 'muerte' per poder aguantar les llargues estones que ens vem passar a la reunió.

Per acabar faig esment a la bellesa del penúltim llarg en el que cal arribar però amb una certa dosis de serenor ja que excepte l' inici que és on està el 6a i que hi han dos burins juntets, a partir d'aquí disten més (V+),... sense ser exagerat ehh...

Via recomanable a escaladors 'tot terreny'.

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
balaïtous Pic d'Escobes (2.781) Andorra