Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via integral Brujas-Francoespañola al Tozal del Mallo a OrdesaData:diumenge 22 de juliol de 2007

traçat i Martí en vàris instants
Via en un entorn feréstec i fornidable, amb un traçat molt lògic i el·legant, ja que aprofita el millor de cada via, amb una roca boníssima, amb tots els llargs guapos, super aèrea i vertical , molt assegurable a base de friends (a prova de bombes),i amb força component d'aventura , vaja un viote sensacional!, això sí, és la segona via que faig a aquesta zona i el que em comença a quedar clar és que l'escalada a Ordesa és 'caññóónn'!(o sigui, que castiga bastant el físic, jeje).

El recorregut és sobre els 400 metres i l'escalada és molt atlètica, on el grau màxim seria sobre el 6b+, segons nosaltres i alguna ressenya més, però no segons el Pep Soldevila (en un especial Ordesa d'un vèrtex del 2004)el qual no sé si serà per la graduació antiga o què, però els graus durant tota la via són molt inferiors als que ens hi van semblar a nosaltres(cinquès que són perfectament 6a a la majoria de llocs a on he escalat).

La via es troba semiequipada amb forces claus, algun pont de roca i algun tac podridot i nosaltres vàrem portar un joc de friends fins el 4(camalot), algun mitjà repetit, els aliens(micros), joc de fisurers i bagues llargues per atenuar el roçament de la corda en alguns llargs.

L'horari que vàrem fer va ser de 10 hores, però la veritat és que la part de dalt vàrem anar bastant lents ja que les forces ja no permetien correr més.

En l'aproximació vem estar sobre 1'30 hores en força pujada(500 m de desnivell) i el descens també similar 1'30-45 minuts.

Via molt recomanable, sobretot al aventurers amb ganes de pillar una bona curtida, jeje.

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
La Mòmia via normal Via integral Districte de les Bruixes-Sanchez Martinez a la paret de Diables de Montserrat