Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Tim a la Paret de l'Aeri de MontserratData:dissabte 29 de setembre de 2007

Ressenya / L'Oriol el Cresta Groga en el 2on i 3er llargs de la TIM
Via força exigent, com correspon a qualsevol Tim, amb trams selvàtics , però amb bona roca i actualment amb algun parabolt, sobretot a les reunions(totes en tenen), els quals però donen força sensació de seguretat, això sí, la via es troba en gran part amb equipament antic: burins, claus i ponts de roca.

Per entrar a la paret vem escollir la Picazo en la que vem enllaçar els quatre llargs en dos, amb el primer llarg una mica exigent però molt guapo i assegurable a 'cañon' a base de friends i tascons.

L'escalada en total té 300 metres (200m la Tim i 100 m la Picazo)i de grau obligat V+/6a (equipant), de material vàrem utilitzar un joc de friends del 0.75 al 4(camalot), tascons, aliens (micros), bagues llargues i un parell de plaquetes recuperables.

El primer llarg de la Tim és el més selvàtic i exigent , a més està tot en equipament original(burins, claus i arbres, jeje), tot i que el tercer em va semblar també força exigent i també l'equipament antic i potser el més guapo(atlètic).

L'Ae del 5è llarg o 6b+ em va sortir en lliure ja que sóc molt llarg i vaig aprofitar el diedre(trencadot) fins dalt de tot per poder pillar un canto bò i incorporar-me a la placa vertical de la dreta, tres tibadetes i ja està, jeje.(crec que em vaig saltar el pitjor pas, jeje)

Tim alliverada(ja ho estava eh!!), VERNEDA KLIIIIIIIIIIIMB!!!!

Vem estar 6'30 h en la paret en cordada de dos.

Via molt recomanable als amants de l'escalada d'aventura montserratina.

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat


AnteriorSegüent
Via Dersu Uzala (Montserrat) Via Idyl a la paret de Catalunya del congost de Montrebei