Ressenyes d'activitats de la secciˇ d'escalada

Via CADE a la Paret d'Aragˇ del congost de MontrebeiData:dissabte 13 d'octubre de 2007

ressenya/ el cresta groga en el flanqueig del 10Ŕ llarg
Via super clÓssica de la paret, llarga i amb un recorregut molt l˛gic, per˛ relativament rÓpida i a part d'algun tramet de la part inferior amb la roca de molt bona qualitat.

EstÓ forša assegurada(en relaciˇ a la zona, clar)amb claus i parabolts(del 10), quasi totes les reunions equipades(la de la cova a reforšar).

De material vÓrem utilitzar un joc de friends(camalots) del 0.75 al 4, tascons, Óliens(micros), algun pitˇ (V) , una falca, bagues llargues i els estreps per l'A1.

Anava forša acollonit pel 2on llarg en que havia sentit que hi va haver un desprendiment i ara era 6a expo i la veritat Ús que hi ha algun clau per˛ al haver la repisa no fa gaire grÓcia.

Sˇn 525 metres aproximadament amb grau en lliure mÓxim de 6c o A1( en el qual hi ha una sabina m˛bil, jeje...) i en que la majoria dels llargs sˇn forša guapos, potser el de 6a+ i el de 6b els millors.L'obligat de la via en la ressenya posava V, per˛ crec que Ús algo mÚs.

En l'aproximaciˇ vÓrem estar 1'30 h, en la via 10 hores i el descens 2'30 hores(1'30 de pujada).

Via molt recomanable a escaladors aventurers buscadors de bones curtides i amb relativa seguretat.

Per mÚs info:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegŘent
Via Idyl a la paret de Catalunya del congost de Montrebei Via Santiago Domingo a la Paret d'Aragˇ del congost de Montrebei