Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via CADE a la Paret d'Aragó del congost de MontrebeiData:dissabte 13 d'octubre de 2007

ressenya/ el cresta groga en el flanqueig del 10è llarg
Via super clàssica de la paret, llarga i amb un recorregut molt lògic, però relativament ràpida i a part d'algun tramet de la part inferior amb la roca de molt bona qualitat.
Està força assegurada(en relació a la zona, clar)amb claus i parabolts(del 10), quasi totes les reunions equipades(la de la cova a reforçar).
De material vàrem utilitzar un joc de friends(camalots) del 0.75 al 4, tascons, àliens(micros), algun pitó (V) , una falca, bagues llargues i els estreps per l'A1.
Anava força acollonit pel 2on llarg en que havia sentit que hi va haver un desprendiment i ara era 6a expo i la veritat és que hi ha algun clau però al haver la repisa no fa gaire gràcia.
Són 525 metres aproximadament amb grau en lliure màxim de 6c o A1( en el qual hi ha una sabina mòbil, jeje...) i en que la majoria dels llargs són força guapos, potser el de 6a+ i el de 6b els millors.L'obligat de la via en la ressenya posava V, però crec que és algo més.
En l'aproximació vàrem estar 1'30 h, en la via 10 hores i el descens 2'30 hores(1'30 de pujada).
Via molt recomanable a escaladors aventurers buscadors de bones curtides i amb relativa seguretat.
Per més info:
jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
Via Idyl a la paret de Catalunya del congost de Montrebei Via Santiago Domingo a la Paret d'Aragó del congost de Montrebei