Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Atxís a l'Agulla de la Grip a Frares Encantats a MontserratData:dissabte 01 de desembre de 2007

ressenya/la caputxa i la sensenom/un flipardell al primer llarg/el refu i el seu entorn
Via amb una aparença innocent però que amaga fava, com el tortell, jeje.

Són 100 metres d'escalada solitària i d'aventura amb una línia molt estètica, en que els dos primers llargs (amb trams de roca dubtosa) atravessen la cara sud-est de la paret per anar a buscar l'esperó i trobar-se amb l'Aresta Brucs en que comparteix la primera part del potent i guapo últim llarg(quelcom exposat).

Vàrem utilitzar els aliens, friends fins el 3(camalot), algun tascó, una V mitjaneta i cintes llargues.Reunions equipades amb burins.

Via ràpida i combinable amb alguna de la fantàstica zona dels Frares, això sí de moment , ja que de tornada vem passar pel fantàstic caminet que atravessa els Frares pel mig desde la canal ample fins els dits i passa per l'agulla Amagada i vem poder veure la massacre que s'està produint en aquesta agulla i les del voltant (mamelluda, piramide...)amb grans quantitats de químics , alguns pel costant mateix de vies clàssiques de burins(0.5 metre) i algunes vies tant juntes com 1'5m entre químic i químic, inclús peus de vies arreglats, amb la conseqüent tallada de vegetació i moviment de terra, flipardellaaaaaaant!!

Tornant a la via , molt recomanable a escaladors romàntics montserratins i amb ganes d'escalar com els d'abans, a lo clàssic!!

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat
AnteriorSegüent
Via El Clan de los Chamanes a Vilanova de Meià COGULLÓ D'ESTELA (Alt Bergadà)