Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Chinatown a la paret de la Visera de RiglosData:diumenge 13 de gener de 2008

Ressenya/bèstia flipardellant en el guapo 4rt llarg i el dur 7è llarg final
Via que comença després del tercer llarg de la Guirles-Campos i que puja per l'esperó de la Visera fins a agafar la canal de sortida dels dos últims llargs(contant el III de dalt), de mentalitat esportiva: parabolts de xapa blanca en la Guirles i xapa negra en la Chinatown, amb un pati de por i molt atlètica-pilera, tònica Riglos vaja.

Després de superar el xoc del primer llarg de la Guirles-Campos, molt polit i duret, vem decidir tirar però no les teniem totes, com voliem acabar bé si amb el primer llarg s'em van posar els avantbraços com botifarrons?, doncs si la vem acabar amb sort del companyó que va fer tots els llargs difícils i el 'machine' encadenant el 6c+ de la Guirles-Campos i tot, això si, els últims llargs van ser una agonia pels dos.

Vem estar 6 hores a la paret, menys que les hores de cotxe que vem fer en el dia.Força fred en les reunions que minvàven l'energia i l'esperit, jeje.

Recomanable portar un pedal per l'últim llarg ja que les forces ja no són les mateixes.

El 6b+ ens va semblar estratosfèric, a mi el que em va agradar més el primer llarg de la Chinatown, un 6b molt pilero i cantellut.

Via molt guapa amb un ambient impressionant, està molt ben equipada, rotllo esportiu, molt recomanable.

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
Diedre Farreny (Vilanova de Meià) glaç al pedra