Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Lliure Inconsciència a la Serra de St.Joan a l'Alt UrgellData:dissabte 23 de febrer de 2008

dj en l'últim llarg/Flipardell en el 4rt llarg/Ressenya
Viotarro de la bèstia del Miquel Blanco el qual la va obrir en solitàri i en 8 hores(quin pavut!!), sobre roca excel·lent, molt vertical i amb una línia molt lògica, la qual es troba poc equipada però més que el que marca la ressenya original (ha degut posar-li alguna cosa més perquè es repeteixi, ja que és molt bona la via), tot i així es troba poc equipada amb algun pitó , pont de roca i baga en sabines en la majoria dels llargs(5 o 6 pitons en total i bagues per l'estil que almenys donen moral i marquen la línia).

El primer i el tercer els més picants(li van tocar al companyó, uff!! quina sort), però bé no hi han llargs fàcils, jeje.

El quart vaig muntar una reunió a la meitat del llarg ja que no podia ni seguir pel fregament de la corda, pertant penso que recomanable dividir-lo en dos(i així es pilla menys).

De material vàrem utilitzar un joc de friends fins el 3(camalot), dos jocs d'aliens, tascons, algun pitonet(tres en total) i bagues llargues.

El descens es realitza resseguint la serra fins el coll on trobem uns cordinos en un arbre i fem un ràpel(25m) per després seguir les fites cap a la dreta per sota la paret fins trobar una corda fixa.

Vem estar 6'30 h en cordada de dos vernedes.

Via molt recomanable als aventureros trenca-mites amb ganes de passar por i apretar-li una mica.

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
Via guateque (serrat dels monjos) Via Barrufets a Roca Regina