Ressenyes d'activitats de la secció de bicicleta tot terreny

La Volta al CanigóData:dijous 01 de maig de 2008

La volta en btt al Canigó

Sortirem de Badalona l’1 de maig a quarts de set en direcció Prats de Molló on deixaríem la furgo per iniciar la nostra travessa. A quarts d’onze amb les bicis ja preparades ens posem en marxa. Em d’anar a La Preste ,7 km. A partir d’aquí enfilem una pista, majoritàriament asfaltada que ens portarà fins el Pla Guillem. Ja abans d’arribar a la cota més alta ens trobem plaques de neu, que a la baixada pel vessant nord es converteix en una estora que ens obliga a arrosegar les bicis més de dos km. La resta de la baixada fins a Vernet és un bufar i fer ampolles.

La pujada cap a Cortalets degut a l’abundància de neu queda descartada per al qual cosa el dia següent anem cap a Escaro, Vilafranca del Conflent i Prades.

Dissabte em de tornar a Prats de Molló , per això preem la carretera en direcció Perpinyà fins al trencall que s’enfila cap a Baillestavy i continua a Valmanya per un cop arribem al coll de Palomeres deixar al carretera i prendre una pista en bon estat que en porta al poble de Corsavy on tornem a la carretera per anar a Montferrer i d’aquí a Prats de Molló .

Una volta molt recomanable que es pot fer en un parell de dies, amb més de 140 km i un desnivell superior als 3000m.

La ruta l’hem fet: El Paco, en Martí, en Jordi, el Pep i la Núria


AnteriorSegüent
Del Taga al Puig Sestela CREU DE MONTCABRER I BURRIAC