Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Tope Toni a la Paret de l'Aeri a MontserratData:dissabte 21 de juny de 2008

el 'poeta' al penúltim llarg
en el 1er llarg
en el 3er llarg
'venga sef, ahora no puedes caerte sef', jeje.4rt llarg
ressenya
Via 'guerrera' amb algun llarg amb roca descomposta i d'escalada exposada a la majoria dels llargs, de fet l'únic que està ben equipat és el penúltim , la fisura preciosa que també comparteix la via Filoxera Vastatrix.

Són 290 metres d'escalada sinuosa amb algun tram perdedor i sobretot en la part superior on s'ajunten dues vies i també l'equipament canvia ja que en la part inferior quasi no hi han assegurances(burins vellots i algun clau)i en la superior ja hi ha alguns espits inox. molt nous amb xapa d'espeleo que són de la filoxera que per cert l'hauran reequipat ja que vaig fer-la farà uns dos anys i no estàven aquests espits tan nous.

De material vàrem portar un joc de friends fins al 2(camalot), però jo recomanaria portar algun més gran pel primer llarg ja que el col.lega no va poder posar res fins uns quants metres del terra i els àliens(molt útils).També algun pitonet (sobretot plà) hauria anat bé per algun llarg, de fet la ressenya del Hita així ho marcava.

Part inferior trencadota però part superior boníssima.

Vem enllaçar els dos primers llargs i no arriba, així que millor no enllaçar-los, també però, vàrem enllaçar algun altre i aquest cop en èxit.

Si la feu, en el 3er llarg no aneu a buscar el tascó que es veu tot recte sinó flanquejar cap a la dreta tot just passem el cap de burí fins veure més amunt un clau(està ben ressenyat al llibre del Hita).

Via recomanable a montserratins incondicionals, jeje.

AnteriorSegüent
Montserrat (regió agulles) CAVALL BERNAT per la normal