Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Mas Brullet al Serrat del Moro, MontserratData:diumenge 05 d'octubre de 2008

1r llarg
3r llarg
7è llarg
Li tenia moltíssimes ganes a aquesta via i per fi va arribar el dia, el Jordi i la Montse van acceptar encantats la meva proposta tot i que ells ja l'havien fet.

Em van deixar escollir llargs però vaig dubtar fins l'últim moment. Després de mirar i remirar el primer llarg finalment li vaig cedir el pas al Jordi. I un cop fet de segona penso que vaig fer bé! un diedre continuat, molt sobat i semi-equipat amb tacs de fusta (just com me l'havien descrit unes quantes vegades). Del llarg 2 al 6 la via perd una mica de continuïtat, destaco la sortida del tercer llarg, una placa fina fina però ben assegurada que es va deixar fer en lliure. Al llarg 7 recupera la continuïtat amb un preciós diedre que s'ha d'anar equipant amb friends mitjans. El llarg 9 és una fissura molt espectacular on el Jordi va treure fum per superar-la i la Montse i jo vam treure els estreps jejeje.

Pel descens vam pujar fins el cim de l'Aeri per baixar la Canal de Sant Jeroni evitant els dos ràpels ja que el Jordi els hi té al·lèrgia.

Vam estar 6 hores en cordada de tres. Jordi Aliart, Montse i Clara.

AnteriorSegüent
L 'ELEFANTvia BOY ,ROCA via Serrat -Torras roca del corb Montserrat