Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Barrufets a la Paret dels Diables a MontserratData:diumenge 03 de maig de 2009

Traçat de la Barrufets
Prek en el 1er llarg
Pavuprek en el 2on llarg
3er llarg
Dj en 4rt llarg, quins burins!!!!
8è(ja a la Gam)
Ressenya A.Ballart
Precarietat!!!(falcat amb drap!!)
precarietat Djiana, jeje
precarietat prekiana
Fent un canvi d'última hora amb el company preki ja que voliem anar a l'Anglada-Cerdà de l'Aeri però no es podrà escalar fins el Juny(desde Mirall fins David Aparicio)perquè un ocell hi té un niu, vem triar com a opció substituta la Barrufets a Diables amb trets semblants els quals ens havien de satisfer la nostra motivació i fanatisme i de ben tros que ho han fet!!!, la veritat és que si el que volem és sentir-nos penjats com xoriços amb una precarietat absoluta, sens dubte aquesta via actualment hi té tots els components, jeje.

La via tira pel recte i ben mig de la Paret (rotllo Murcianos) per acabar enllaçant amb els dos últims llargs de la GAM.

Els 250 metres de la Barrufets(350m en total)es troben equipats amb forces burins(alguns molt precàris), alguns claus i un tac.Reunions especialment i inexplicablement penjades!!! , equipades amb 4 o 5 burins, menys la primera si la feu abans del A1 que és de 3, just després n'hi ha una altra amb més expansions. Durant el recorregut trobem vàries reunions intermitges.

Vem utilitzar de material 1 universal llarg , 1 curt, 1 plàtan, 3 V, 2 P petites, un joc complert d'àliens, tascons petits, camalots fins el 2 , unes quantes falques, 3 plaquetes recuperables i moltes cintes, nosaltres portàvem unes 20 i vem haver de separar unes quantes cintes.

Vem rebentar l'horàri!!!!!, segurament vem bàtre el rècord de permanència penjats en la via: 13 hores en cordada turtuguetatemorida Preki-Dj(vem sortir amb el frontal, jeje).

El llarg més delicat i precàri és el 4rt, el llavi desplomat i descompost en que més val passar-hi amb el rosàri en mà i anant fent les oracions pertinents a cada pas, jejeje.

Els llargs més guapos els dos últims.

Recomanable a escaladors mitòmanoclàssics montserratins.

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat


AnteriorSegüent
Via Cafe,Copa i Puro Roca Narieda Coll de Nargo SERRA GALLINERA I BASTIMENTS