Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via El Gran Diedre PedraforcaData:dissabte 11 de juliol de 2009

Ara que el dia és molt llarg i les previsions del temps eren bones aquest cap de setmana ,ens enfilem cap al Pedraforca i decidim fer la Via El gran Diedre a la cara Nord. La via en si ressenyada es de 150 metres però entre l'aproximació i la sortida de la via fins a dalt de tot del coll són amb total uns 600 metres de ascensió, això sense contar la baixada desgrimpant i passant pel davant del gat, anant a parar a la tartera. Quasi un dia complert.

Grau V, encara que sembla que està graduat una mica a la baixa. De equipament molt poc, alguns claus i las reunions sols amb un parabolt i algunes reforçades amb clau i filferro o anella.

Diedre vertical que es tanca i es te que sortir amb passos aeris d'oposició. També es pot protegir bastant amb friends i tascons. Obligat portar casc dons si cau alguna pedra, cosa molt fàcil, tens tots el números que et toqui, a nosaltres ens va passar un míssil per sobre que venia des de dalt de tot, que si ens arriba a tocar ens desfà les cordades de lo gros que era.

Portar friends, tascons, cintes expres unes 10 o 12,i bagues llargues.

Cordades Juan Pera i Juan de L´Hospitalet

Cordada Antonio Alarcon,Fede i Jordi

AnteriorSegüent
via STAE pared de Sta Secilia Montserrat PUIGLLANÇADA