Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Ferratas a RiglosData:dilluns 12 d'abril de 2010

Sonia y Ana progressant
Escala al cami de retorn
Ferrata Peña Rueba
baixant per la ferrata
despres de la petita calamarsada
Després d'un intent fallit a l'Aguja Roja per la seva via normal, ens dediquem a fer les ferratas que es troben per la zona.

La ferrata de Riglos al Mirador de los buitres no és dificil i té la peculiaritat d'estar equipada amb clavilles, com les que trobem a Ordesa, per exemple. És una ferrata entretinguda i completa ja que la tornada es realitza per un camí equipat. En total estarem gairebé quatre hores.

Al dia següent ens anem a fer les ferratas que es troben en els mallos d'Agüero. Són la Ferrata que puja a la Peña Rueba i la Ferrata travesia Peña Rueba a Punta Comun. Són dues ferratas unides per una cresta que han equipat recentment tambe en plan ferrata. A l'enllaçar les dues ens resulta una ruta circular molt interessant si no fos perquè el tram d'aproximació, o tornada, segons per on es comenci, és un camí molt poc definit que puja a la Punta Comun. Nosaltres ens vam perdre baixant i vam haver d'arribar al cotxe camp a través. Un petit calvari que no desmereix per res l'activitat. En total vam estar unes 8h inclòs el temps que vam estar perduts i el retard que ens va suposar baixar camp a traves.Visitant algun fòrum de paginas sobre ferratas he comprovat que no hem estat els unics en perdre'ns jaja, un consol almenos, ja se sap, mal de muchos...Moises, Sonia, Ana i Juan.

AnteriorSegüent
Via Aqualum a Terradets i Postmorten a Regina al Montsec d'Ares TRES COLLS