Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Ferrata Roques de l'empalomar,Vallcebre, Berguedà, Barcelona, CatalunyaData:dilluns 10 de maig de 2010

Jo els meus nens (Leo i Lucas) i en Sunyol revisant material abans de començar
Pujant per la FERRATA, foto feta per en Jose Luis
En sunyol vigilant la canalla
Descansant una mica
En Jose Luis obrint via
El pontet .......ja queda poc.........
FET EL CIM!!!!! FEIA MOLTA CALOR!!!!!!
El suat soc jo, la resta frescos com roses els tios!!!!!!
Abans de tot vull agrair a dues persones el meravellós dia que ens van fer gaudir a mi i als meus nens.

Aquestes dues persones son en Sunyol i en Jose Luis, que per un dia van fer-nos de guies a aquesta ferrata tant bonica.Va fer un dia molt calorós, van trigar una hora i quart aproximadament en fer la ferrata, els meus nens s'ho van passar de conya, era la seva primera experiència muntanyera i no podíem portar millors guies. Conec a en Sunyol de la feina des-de fa molts anys i havien comentat més d'una vegada que podríem anar un dia a fer un \\\"Ferrata\\\".

haig d'aclarir que jo soc Neòfit, mai havia fet ni un petit rapel, aixi que vaig confiar amb en Sunyol i en Jose Luis per estrenar-nos a la muntanya.

La Ferrata Roques de L'Empalomar, es una Ferrata ideal per principiants, això si has d'anar acompanyat per gent que tingui experiència muntanyera com vam fer nosaltres.

Tant en Sunyol com en Jose Luis ens van tractar amb moltísima paciència i cordialitat, son dues persones de les que un esta agraït de conèixer.

Ens van iniciar a les arts muntanyeres, , ens van fer gaudir d'un dia magnific i als meus nens van disfrutar com cabretes. Tant es així que davant del seu esgotat pare, i una vegada fet el cim, van dir amb alegria...la tornem a fer pare????, però ara mateix!!!!....jo estava esgotat per la tensió dels principiants i el dia calorós.....un altre dia nens!!!!! els hi vaig dir!!!!!!.

Gracies Sunyol i Jose Luis, per un dia magnific i per una experiència molt maca.

Fèlix Mata.

AnteriorSegüent
Via Magic Line Montserrat gorro frigid Ópera Prima al Gorro Frigi.Montserrat.