Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Integral Flash Gordon a parets nord de MontserratData:dissabte 26 de juny de 2010

flash gordon
El Ganivet de Diables, Vias Reina-Sánchez
Paret de Diables, esperó Lucifer
Integral que enllaça la Reina-Sanchez del Ganivet i l'Esperó Lucifer de la paret de Diables ,com a resultat de aquesta integral surt una jornada resultona (2 vies tatxades,jeje) i un tan cortidora en el fet de penjar-se de material dubtós. A més si afegim el fet de fer-ho un dia calurós de plè estiu com va fer ahir resulta encara més cortidor,jeje. Mala opció doncs fer el ganivet un dia de molt de sol ja que us rostireu com nosaltres, de fet fins les 16.00 h dóna el Sol, a diferència de Diables que està més orientada a l'Est i cap a les 12.00-13.00h ja no toca. Ja parlant de les vies vem trobar la Reina-Sanchez molt polidota pel que ens pensàvem que la repetien, i si sumem el fet que les assegurances estan 'ronyosilles'(quan més amunt pitjor) vem passar els nostres 'iuius'. La segona reunió(1a de la meva resse) és la única que té 2 parabolts la resta són burins i claus de diferents qualitats(alguns originals).Vem posar alguns àliens i sobretot imprescindibles friends grossets(fins el 3 camalot) per la polidota xemeneia rotllo montrebeià del 4rt llarg(3er meva ressenya).

El primer Ae serà més o menys 6c i el 2on el més facilet potser 6a+.L'últim només apte per lolacos suicides,jeje.

L'Esperó de Lucifer per sort ja no tocava el Sol però nosaltres seguiem tocats, i vem pujar amb més tècnica artificial que altra cosa.L'A2 del 2on llarg diuen que era 6b però vaja està practicàment net i la roca deixa molt que desitjar, així que A2 de pitonatge a la part de baix(3 o 4 pitons i àliens) i friends grossos per la part de dalt.El següent llarg la roca a trams és molt bona a trams no tan, però els friends entren a caldo(mida verd camalot els que vulgueu ) i l'Ae que connecta amb la hurtado-carbonell perfectament equipat i apurable(no sé si 6a o 6b)però bé ja no estaba amb ganes, jeje.

L'útim llarg molt bò, segurament el millor amb roca excepcional, això sí, aneu per l'esperó que algun burí hi ha, no feu com el col.lega que només va xapar un merlet amb 30 metres.

Recomanable integral montserratina, no apte per amants dels parabolts,jeje.

8 hores cordada dj-Palma.

AnteriorSegüent
Via THE WALL l´Elefant cara nord Montserrat SANT BENET LA MOMIETA