Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Lord Byron a l'agulla de les Dues Puntes de la nord d'Agulles de MontserratData:diumenge 04 de juliol de 2010

Ressenya de la via Lord Byron, d'en David Hita
Via amb segell David Hita, guardià fidel, incansable i segurament màxim coneixedor de l'emmurallat nord montserratí, el qual ja fa uns anyets ens va obsequiar amb un traçat gens decebedor com és la via Lord Byron a la fresca i poc concorreguda pared nord d'agulles.

Com era d'esperar a una via del pavutot David, haurem de saber que les fissures seran més exigents del que semblen a la ressenya, ja sigui perquè el companyó, clàssic de formació, no hi ha fissura que se li resisteixi,com pel material 'clàssic' empleat per ell en el dia de l'obertura, en que ens trobarem nombrosos tacs de decoració, molt bonics i artesanals, això sí, jeje.

Per tant ja entrant en matèria explicativa i útil per a vosaltres, saber que caldrà portar un bon joc de friends(algun gran ens hagués anat bé per no passar tanta por, jeje)sobretot mitjans i grans(1-4), però també aliens i tascons. Els claus posats són de fiar, encara que siguin artesanals. La roca en els llargs de fissura a mirar-s'ho, en placa de bona a boníssima.

Semiquipada amb espits claus, ponts de roca i tacs (de decoració).

El llarg més dur el 3er, marcat de 6a i Ae(tenia color però millor per un altre dia, jeje) però com ja he dit, pujar almenys un grau.

El llarg del pèndol(4rt), brutal ,llarg d'antologia per ser cara nord montserratina, roca gris boníssima de patates i pastilles, a més, ben equipat i grau assequible i l'últim Ae amb ambient.

4/5 h cordada dj-poetapalmoide.

Via molt recomanable a incondicionals-clàssico-montserratins.

Per més info:

jordirenom@mesvilaweb.cat

AnteriorSegüent
Via Estasen, Pedraforca ERMITA SANT ONOFRE