Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Escenas de Matrimonio Montsec de RubiesData:dissabte 04 de desembre de 2010

Avui sort que portàvem cadenes al cotxe, doncs pràcticament els 10 últims kms de pista estaven amb neu,i aixi hem pogut arribar. Via de 170 metres de grau V+,amb 5 ,llargs molt recomanable . L´equipament justet,amb alguns parabolts i un clau sota un desplom, que fins davant mateix no es veu,ja que esta molt rovellat.

Els llargs mes interessants,el primer ,segon i quart.

Primer llarg V+ Comença amb un diedre,amb un parabolt que esta bastant amunt,però que amb un no res ,ja estas a la seva alçada, seguidament un passet de confiança, després algunes fissuretes i desploms fins a la reunió.Segon llarg V+ Sortida per fissura que es pot protegir,després continua per plaques amb regletes fins un desplom (clau rovellat sota el desplom)i seguidament un flanqueig a l´esquerra per placa molt fina fins a la reunió. Tercer llarg V grau,sortida vertical per fissura i flanqueig a la dreta fins a reunió.El quart llarg V+ Sortida vertical, però amb canto, seguidament un diedre que acaba amb roca una mica descomposta. El cinquè llarg IV + Superant uns ressalts fins al cim amb alguns ponts de roca.

Via semi equipada. Portar joc de friends,tascons,bagues. Descens mirant la via cap a la dreta a buscar una entrada (passadís) molt marcat i pla.

Cordades. Jose,Antonio

Cordades. Joanet,Jordi

AnteriorSegüent
Via Planetes Transparents al Serrat dels Monjos de Montserrat Gorbeia des de Murua