Ressenyes d'activitats de la secció de bicicleta tot terreny

Sortida de Nadal per la Serra de MarinaData:diumenge 19 de desembre de 2010

Ermita de Sant Climent
Sant Cebrià de Cabanyes
Dalt de La Coscollada
Dalt de la Creu de Montigalà
Avui hem sortit, amb una mica de ressaca, a les 9am de l'estació de Renfe Rodalies de Badalona. Erem 4 i hem pujat a buscar-ne dos mes a dalt de Coll i Pujol. L'objectiu inicial, encara que discret, era fer uns 25kms. Al final s'han quedat en 33 i uns 700m de desnivell.

Hem pujat primer, com ja és un ritual, a l'Ermita de Sant Climent.

Després hem vorejat pel darrera de les dues Ermites (l'altre és Sant Onofre) i per la part alta de l'urbanització de la Vallensana. Hem travessat el collet de la Vallensana i amunt cap a la Coscollada.

Des d'aquest punt, el més alt d'avui(465m), hem baixat en direcció a la Font de la Guineu. Però ens hem desviat abans d'arribar-hi i hem seguit per sender i després per pista fins a l'Ermita de Sant Cebrià de Cabanyes. Allà hem seguit fins a la carretera de La Roca. L'hem atravessat i hem seguit la llera del Riu fins després del Pont de Montcada on ens hem desviat amunt i a l'esquerra seguint les indicacions de GR92, que puja a dalt de tot de la Serralada de Marina. Nosaltres l'hem seguit fins agafar una pista, tot deixant el GR, que puja cap a l'urbanització de la Vallensana. Un cop a dalt, i ja veient bona part de Badalona, hem baixat per varis senders fins arribar a la Creu de Montigalà.

De fred en feia bastant, sobretot a la part obaga del Vallès. De totes formes en tot el Pirineu que podem veure desde dalt de la Serra de Marina no hi ha gaire neu. Caldrà que apretin les nevades si la gent vol gaudir-ne per les festes.

AnteriorSegüent
FANAL NOCTURN FOTOS UN NADAL ALS PIRINEUS