Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Cuca de Llum a la Font FredaData:dissabte 01 d'octubre de 2011

esmorxant una mica
primera tirada
idem
segona tirada
tercera tirada
idem
quarta tirada
sisena tirada
setena tirada
idem
últim llarg
cim.
cordada
ressenya agafada de http://lanochedelloro.com/
Aquest dissabte aprofitem per retrobar-nos amb Oriol al poble D'Àger i ens decidim per anar a la Font Freda a fer aquesta via nova oberta a la primavera. D´aproximació la ressenya posava 30-45 minuts però nosaltres sense córrer vem trigar uns 20 minuts.

Via de 350mts 6b. Obligat 6a i on haurem de portar un joc de friends 0,5-3 i els aliens, 15 cintes i bagues per les savines. A les tirades trobem parabolts, claus, bagues a les savines i un pont de roca, i les reunions totes amb dos parabolts menys les tres ultimes tirades que es fan en arbres.

Via que, encara que perd la continuïtat per culpa de les diverses feixes que anirem trobant, te trams força verticals i obligats destacant els diedres de la primera, tercera i setena tirada o la placa de la sisena tirada. Als trams on baixa el grau les assegurances desapareixen i la roca es torna mediocre, i cal anar molt al lloro ja que encara s'ha de netejar força, nosaltres ja vam contribuir llançant molts blocs inestables.

El descens es fa resseguint el fil de la carena en direcció oest en lleugera pujada fins un collet on començarem a baixar per tarteres fins la pista.

Cordada: Oriol, Xavi i Jose.

AnteriorSegüent
Via Olga Frontera Serrat del Poll (Os de Balaguer) Montse Curto y Amics de Malanyeu