Ressenyes d'activitats de la secció de bicicleta tot terreny

DE LA TORDERA AL BESÒS en BTT.Data:diumenge 15 de gener de 2012

DE LA TORDERA AL BESÒS en BTT.

Són les 6:36 quan prenem el primer tren en direcció Tordera. El terra del pont sobre la Tordera està gebrat, fa moooolt de fred (estem al voltant dels zero graus). Una xocolata calenta, uns xurros.. mentre esperem que es faci de dia. Sortim tot resseguint el Track que ahir a darrera hora vaig baixar de Wikiloc. Tot i haver fet aquest recorregut un parell d’ocasions, ara fa prou temps com per agraïr una ajuda externa alhora de seguir el camí.

Personalment els primers quaranta quilòmetres de ruta són els que més m’agraden. Tardem unes 4 hores a fer Tordera - Sant Matí d’en Montnegre – Collsacreu - Santuari del Corredor (km 40 i 1200 m +/-). Després de recuperar una mica d’energia seguim camí cap a Badalona. El dia continua fred tot i que a mesura que avancem hi ha més estones de sol. Tot i que no estava clar on finalitzaríem la jornada, les forces i un sol encara ben amunt ens han animat a apurar fins al Punt més alt de Badalona, La Coscollada, des d’on baixar al Besòs només és qüestió de deixar-se anar.

Després del Corredor el recorregut ha continuat en direcció: Can Bordoi, Parpers, Sant Bartomeu, Sant Mateu, Nou Pins, Conreria, Coscollada, Sant Jeroni i cap a casa.

Algunes dades d’interès: Unes 6:45 hores pedalades. Velocitat mitja 12.60, desnivell acumulat 2412 m i un total de 87 km. Aquesta sortida l’hem fet en Martí, la Núria i en Pep.


AnteriorSegüent
La Maladeta Via Maneras de vivir Serra de Busa