Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Stromberg al Gorro Frigi i Ignasi Jorba a la Magdalena Superior.Data:diumenge 10 de juny de 2012

Primer llarg de la Stromberg
2 llarg
3 llarg
Cim Gorro Frigi
2 llarg Ignasi Jorba
3 llarg
idem
Content i amb bones vistes.
Matinal de diumenge a Gorros per fer un parell de vies que feia temps tenia a la llibreta després de un temps sense piar ja que em donava cosa fer-ho ja que la pàgina té piades de gent molt forta fent vies de 6c i 6b. Torno per explicar-vos les nostres encara que no tinguin aquest grau us asseguro que son del tot disfrutones.

Comencen amb la Stromberg oberta a l'any 86 a la cara oest de la gorra Frígia de 150mts grau màx. 6a però obligat V molt ben equipada amb parabolts grocs i on es faran faltar unes 12 cintes expres, per gaudir de la escalada en lliure i amb el tercer llarg que li dona solera. Una via plena de bolos i on només als primers metres trobaren roca dolenta. El 6a de l'últim llarg es un pas de bloc atlètic que es pot fer en Ao. Via molt recomanable per aquest dies de calor.

La segona via i ultima la fem a la Magdalena superior també molt bona roca, disfrutona i ben assegurada amb parabolts de color verd la qual ens permet lluitar tots el passos. També amb el tercer llarg com principal al·licient amb una placa de uns 15 metres bastant vertical i sostinguda, i sense deixar de banda l'últim llarg de V que ens deixarà molt bon regust de l'escalada. 130m grau màx. V+ obligat V on ens faran falta unes 10 cintes expres.

Cordada d'un Parraflipat(Ernest) i un Momieta(Jose).

AnteriorSegüent
Via Stargate i Via Apatxe Pics de coll Roig