Ressenyes d'activitats de la secció d'alta muntanya

Pics de coll RoigData:dimarts 12 de juny de 2012

1
2
3
4
5
6
7
8
9
La proximitat del Carlit, de 2921 m, fa que per la majoria de gent, aquest cims passin totalment desapercebuts. Total, els 2 cims nomes fan 2804 i 2833 metres (punta oriental i occidental respectivament) i no els coneix ningú.

Uns quilòmetres abans de Latour de Carol, al poble d’Enveig, prenen un trenca’m a la dreta en direcció a Bena. El cotxe el deixem a un aparcament abans d’arribar-hi (1600m aprox). Aproximació llarguiiiiissima, primer per un bonic bosc i després per unes llomes anem guanyant alçada fins a la carena. Encara es divisen claques de neu al cim del Puigmal i Puig pedrós. Resseguint la llarga carena i arribem al cim oriental 2804 m. Desprès per una cresta exposada però fàcil arribem al cim occidental, la pedra és vermella tal i com el nom indica. Baixem en direcció a l’estany de coll roig, i retornem cap al cotxe. Bonica excursió tot i que força llarga. Desnivell acumulat 1400 metres. Pep i Núria.


AnteriorSegüent
Via Stromberg al Gorro Frigi i Ignasi Jorba a la Magdalena Superior. Via Cerdà Verges i Gran Diedre a la cara nord del Pedraforca.