Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Charlot al contrafort i Via Rataplan a la Magdalena inferior



Data:dissabte 25 d'agost de 2012

Després de descansar aprox un mes

d´escalar per les vacances i per la calor, avui reprenem l´activitat a Montserrat a la zona de les gorres al contrafort de la Magdalena i a la Magdalena inferior. Amb un ambient de personal i senyeres estelades dalt de totes las agulles, i una de gegant a la gorra Frígia que feia goig. També al monestir una festa de timbals i cançons que sentíem des de les vies que escalàvem per reclamar la independència de Catalunya.



Primer escalem la via Charlot de 115 m amb cinc llargs, grau V, amb un passet de V+, reequipada per canviar els seguros vells just al juliol d´enguany, pels seus aperturistes.



Seguidament rapelem i escalem tot baixant i passant per la Magdalena inferior la via Rataplan de 105 m amb quatre llargs de grau V, que te el segon i tercer llarg de tres estrelles, doncs a partir del segon llarg la via es totalment vertical, però amb uns bolts (preses) excepcionals, d´aquí tornem a rapelar i com que la festa i las forces estaven acabades decidim baixar i despedir-ho fins la propera setmana.

Cordada Antonio, Jordi


AnteriorSegüent
Lagazuoi Piccolo, galeries tunels i Gencia Martini Dolomitas Via Claudia Liebe Serrat del Coniller