Ressenyes d'activitats de la secció d'escalada

Via Claudia Liebe Serrat del ConillerData:dissabte 01 de setembre de 2012

Ens ha costat una mica trobar l´entrada al camí des de la carretera, doncs la ressenya que teníem parlava d´uns kms des d'un punt, i resulta que eren la meitat dels que marcava, i això ens ha fet perdre molt temps, fins que al final hem pogut localitzar-ho, perdent quasi una hora buscant.

L´aproximació es de 1 1/2 hora per arribar a peu de via. De fet es una excursió interessant i agraïda, superant uns boscos fins arribar al peu d´aquesta, així que comencem a escalar a la 1 de migdia.

La via té 6 llargs, 190 metres, amb roca mol bona tot i que els llargs més interessants son el primer i el segon. El grau obligat V-Ae, molt ben assegurada amb parabolts, ponts de roca i algun pitó, encara que millor porteu friends i tascons, sobre tot pel primer llarg que es una fissura de primera. Rapelem des de la penúltima reunió, (ja que aquest ultim llarg es baixa caminant per darrera fins un petit rapel) a la reunio 3a., i d´aquí a buscar una instal·lació una mica més a baix i a la dreta de la segona R. D´aquí ja fins a terra. Porteu 12 cintes exprés, tascons, friends, bagues savineres.

Cordada Pani Jordi

AnteriorSegüent
Via Charlot al contrafort i Via Rataplan a la Magdalena inferior Subida al volcán de La Corona. Lanzarote